Nevo Studios  
 

Nevo Studios erbjuder ett stort välljudande inspelningsrum lämpat för bl.a. större liveinspelningar och akustisk musik. Att kunna välja delar av rummet med olika karaktär och akustik gör att man redan från början har möjlighet att påverka slutresultatet.

Inspelningsrummet är cirka 85kvm med 6 meters takhöjd och är indelat i ett större live rum samt två mer dämpade delar. Akustiskt sett har studion ett varmt och klart sound utan "fula" frekvenser med en Steinway C konsertflygel som grädde på moset. Storleken på inspelningsrummet gör det möjligt att jobba med större live sessions. Erfarenheten har lärt oss att varje musiker alltid vill höra mer av sig själva. Att möta denna efterfrågan med flera musiker har vi satsat på "More Me" Langevins Studio Headphone System som baserar sig på att var och en har sin egen 10 kanaliga lyssningsmixer inom en armlängds avstånd.

Vi har ett brett urval av mikrofoner
Neumann, Sennheiser, Schoeps, Milab, Pearl, AKG, RCA, m.m.
Med kapacitet att micka upp ett helt rockband behöver man aldrig förstöra en uppmickning för att kunna fortsätta med pålägg.

Arkitektritad studio
Hela fastigheten är ritad och byggd med högsta specifikationer av studiodesignern Per Sörlin. Uppmärksamhet på varje detalj i hela huset har resulterat i en helt kontrollerad akustik samt en
ljus, kreativ och produktiv miljö.
Inspelning

KONTAKT: info@nevostudios.se
MASTERING: mastering@nevostudios.se

Henrik Heinrich: henrik@nevostudios.se
Roger Bergsten: roger@nevostudios.se

Nevo Studios på Facebook   Nevo Studios på Myspace
 
inspelning mixning mastering priser kontakt offert / order cd-duplicering bilder