Nevo Studios  
 

Oavsett om ni har gjort inspelning hos oss, hemma eller i annan studio, så hjälper vi gärna till att göra en professionell och originell mix. Vi jobbar i första hand efter era önskemål men tar gärna saken i egna händer efter våra idéer och erfarenheter.
  
Vårt stora kontrollrum bygger på perfekta akustiska förhållanden för en ultimat lyssningsmiljö helt tyst från datorer och teknik. Med separat klimatanläggning och naturligt insläpp av dagsljus, är rummet väldigt trevligt att vistas i. Vi mixar både analogt och digitalt med de senaste pluggarna till den äldsta rörutrustningen. Varje del av utrustningen förtjänar sin plats i studion, inte bara för vara samlarobjekt eller den senaste modellen, utan eftersom utrustningen har en faktisk inverkan för att göra bra musik! All vår vintageutrustning är kärleksfullt underhållen av erfarna servicetekniker. Vi har dock insikten att ingen tjusig utrustning i världen kan kompensera för bristen på den rätta atmosfären och att ert projekt drivs av rätt person med rätt attityd. Nedmix görs digitalt, alternativt till Studer 1/4" transistor eller rörbandare.

Mixerbord - Neve/Amek Mozart
Hjärtat av kontrollrummet är ett Neve / Amek Mozart mixerbord.
56 ch, 32 bus, 16 aux, 112 ch vid nedmix, Mixerbordet skräddarsyddes
för Sveriges Radio Stockholm -92 med 56 Rupert NEVE moduler.

Lyssning - ATC SCM 200SL
Huvudlyssning består av fantastiskt handbyggda ATC monitorer som
levererar en detaljrik naturlig noggrannhet och bekväm lyssning som gör att man kan jobba i timmar utan att bli trött. (Sony Music Studios NY), (Warner Bros Burbank CA), (Walt Disney Concert Hall LA), (BBC UK).
Mixning

KONTAKT: info@nevostudios.se
MASTERING: mastering@nevostudios.se

Henrik Heinrich: henrik@nevostudios.se
Roger Bergsten: roger@nevostudios.se

Nevo Studios på Facebook   Nevo Studios på Myspace




 
inspelning mixning mastering priser kontakt offert / order cd-duplicering bilder