Våra Tänster
Våra Tänster

TJÄNSTER I NEVO STUDIOS

Innanför väggarna hos Nevo Studios utför vi en rad olika tjänster inom ljud och musik. Vi har även kapacitet, kunskap och tekniken att göra många uppdrag utanför studion.

 


 

Inspelning

Inspelning

I våra studios har vi kapacitet att göra inspelning för live-sessions med band i större sättningar, kammarmusik och t.ex körer.
Mer info och prisförfrågan >>

 

Mixning

Mixning

med vårt 56-kanaliga Amek Mozart/Neve, en fullproppad rack med godbitar och klassiska plate- och spring reverb sätter vi en unik karaktär till din mix.
Vi mixar även helt digitalt när det behövs eller tar vid med en mix som du behöver hjälp med.
Mer info och prisförfrågan >>

 

Mastering

Mastering

Vi garanterar en musikalisk mastering där vi värdesätter dynamiken.
Vi har den bästa analoga och digitala tekniken, perfekt rumsakustik och kunnande för att göra en mer polerad och kommersiellt klingande produkt av ditt material utan att nagga på ditt konstnärliga mål.
Mer info om mastering >>

 

Nevo Sessions

Nevo Sessions

Nevo Sessions är ett koncept där vi gör en “live”-video i studiomiljö. Med en professionellt inspelad och mixad låt tillsammans med en video där tittaren få se er som band/artist i inspelningssituation, fångas intresset betydligt starkare på alla sociala medier.
Se mer info och förslag på videos >>

 

sång-processering

Sång-processering

Vi polerar dina vokalfiler i form av: tuning, komprimering, rätt eq, städar missljud, minskar oönskad rumsakustik och justerar S-ljud m.m.
Vi kan även skicka dina filer genom våra klassiska reverb där vi spelar in returen och skickar den till dig, en tjänst som många uppskattar och som garanterat ger ytterligare en dimension till din mix.

 

Restaurering

Restaurering

Vi har möjlighet att göra överföring från vissa äldre in- och uppspelningsmedier som t.ex rullband, vinyl, kasettband, m.m. till digitalt format.
Vi passar även då på att göra t.ex brusreducering och annan processering om så önskas.

 

Mix-feedback och guidning

Vi hjälper dig och ger dig tips om din mix när du har fastnat i ditt kreativa flöde. Vi lyssnar på din mix och skriver ner ett flertal synpunker om t.ex frekvenser, nivå, effekter, osv.
Vi kan även vara behjälplig via telefon eller t.o.m remote-desktop.

 

Podcast

Förutom innehållet är ljudkvalitén det allra viktigaste i en podcast och brukar vara den återkommande feedbacken från lyssnarna. Det är inte helt lätt att lyfta kvalitén på sändningen utan att spendera en del pengar, därför har vi dels en tjänst där vi hjälper till att med enkla medel att komma igång att podda utan att spendera en förmögenhet till vår professionella tjänst där vi lyfter nivån till det som vi brukar kalla det ”Sveriges Radio standard” där du inte ska höra skillnad på en sändning på P3 och ert material.

 

Ljudläggning / inspelning, film

Nevo ser till att ljudet på din film är i toppklass så att kvaliten på ditt projekt höjs ytteligare ett steg.
Vi gör även mastering på detta med alla tekniska krav som de olika tv och film -bolagen ställer.

Nevo Studios tillhandahåller tekniken, mikrofonerna och kunnande för att sätta och spela in ljudet till din film eller live-streaming.
Vi vet hur viktigt ljudet är tillsammans med en bra bild för att slutprodukten ska hålla en professionell kvalitet.

 

TV-Ljud

Nevo Studios Levererar personal och specialteknik till broadcast industrin värden över. Vi har bland annat varit ljudansvariga på ESL One, Köln 2017, WM i skidskytte Oslo 2016, WM skidor i Falun 2015 och även tillhandahåller personal på Alpina WM i Åre och OS i sydkorea 2018. Andra produktioner vi jobbat med är Talang Sverige, Idol, Melodifestivalen m.m.